Gecertificeerd door het:

Hef/Reachtruck

Deze heftruckopleiding is bedoeld voor medewerkers die nog geen enkele ervaring hebben met een vorkheftruck. Uw onderneming is in het kader van de ARBO-wet verplicht debetreffende werknemers grondig te laten instrueren ook met betrekking tot heftruck en veiligheid. Verzekeraars vragen soms ook om een heftruckdiploma.In deze opleiding wordt de theorie en de praktijk afgewisseld.

De nadruk ligt op de praktijk. Door de uitgekiende opbouw van de cursus zijn ook onervaren heftruckchauffeurs in staat om aan het einde van de opleiding veilig en verantwoord met de heftruck te rijden. Deze cursus wordt afgesloten met een theorie examen en heeft een geldigheid van 5 jaar.

De cursus kost: €295,- Cursus duur: 2 dagen of 4 avonden.

Bent u al in het bezit van een heftruck certificaat?
Deze cursus is bedoeld voor de heftruckchauffeur die al in het bezit is van een heftruck certificaat waarvan de geldigheid is of gaat verlopen. Als u wilt voldoen aan de ARBO-Wet en de eisen van verzekeraars kunt u via deze heftruck opfris cursus uw heftruckdiploma verlengen. Deze cursus wordt afgesloten met een theorie examen. En heeft een geldigheid van 5 jaar.

De cursus kost: € 195,- Cursus duur: 1 dag of 2 avonden, of 4 uur e-learning en een dagdeel klassikaal (praktijk).