Gecertificeerd door het:

CCV (code 95)

Om beroepschauffeur te worden, moet u een basiskwalificatie behalen bij het CCV. Dit is een onderdeel van het CBR. De basiskwalificatie bestaat uit examens en toetsen. De behaalde vakbekwaamheid wordt op het rijbewijs aangegeven met de code 95 achter de betreffende rijbewijscategorie. Deze code heeft een geldigheid van vijf jaar.

Om uw bevoegdheid te behouden moet u per vijf jaar minimaal 35 uur nascholing volgen, waarvan zeven uur praktijktraining. Dit geldt zowel voor buschauffeurs als voor vrachtwagenchauffeurs. Wij verzorgen de volgende CCV-cursussen:

U03-1 Lading Zekeren (7 uur) €185,00 excl. btw

U05-2 VCA (7 uur)- VOL-VCA inclusief examen € 295,00 excl. btw – B-VCA inclusief examen € 265,00 excl. btw

U16-2 Heftruck (7 uur) € 185,00 excl. btw

U21-1 EHBO onderweg (7 uur) € 185,00 excl. btw

U37-1 Veilig werken langs de weg (7 uur) € 185,00 excl. btw

W01-1 Het nieuwe rijden (7 uur) prijs op aanvraag

Uw aanmelding gaat als volgt:
U kiest de cursus waaraan u mee wilt doen;
U meldt u via het inschrijfformulier op deze webpagina voor de cursus aan (minimaal twee weken van tevoren), u vult het inschrijfformulier geheel in, ook het bedrijfsgedeelte als de factuur aan het bedijf gericht moet worden. Vergeet niet het vakje ‘ja’ aan te vinken bij CCV (code 95).
Safety Care Opleidingen meldt uw nascholing bij het CCV;
Het CCV verwerkt uw nascholing in het systeem;

U volgt de cursus, doet examen en de cursusuren worden meegeteld voor uw nascholing. 

Het CCV telt de cursus alleen mee als wij hem vooraf aan het CCV hebben gemeld. Als de cursus pas bij het CCV wordt gemeld nádat u hem heeft gevolgd, dan telt hij niet mee voor uw verplichte nascholing!